2018-19 Sonbahar/Kış Sezonunun Favori Manikür Renkleri

Soğuk iklimde manikürünüzün renk yelpazesi de yenileniyor. Jel siyahın klasik havasından sıcak metaliklerin çarpıcı tonlarına sezonun favori 8 oje rengini keşfedin.

Sıcak Gümüş

Ne altın, ne rose ne de gümüş, sıcak yansımalı taş rengi metalik dokularla birleşerek klasik ışıltılı tırnakların yeni gözdesi oluyor.

Şarap Kırmızısı

Klasik bordo bu sezon daha açık tonlara göz kırpıyor. Siyahla yoğunlaşan kırmızı, manikürünüzde bordonun asaletini yansıtacak.

Küllü Nude

Sade ve elegant nude tonlar yeni sezonda daha sessiz ve küllü bir tona bürünüyor. İçinde bir tutam morluk bulunduran bu renk, alıştığınız ten ton ojelerin yerini alacak.

Bronz Metaller

Tırnaklarda sezonun yükselen rengi sıcak yansımalı metaller. Solan yaprak tonlarından ateşli kırmızılara tırnaklarda metalik dokunuşlar, çarpıcı bir manikür isteyenlerin ilk tercihi.

Jel Siyah

Mnikürde parlak siyah vazgeçilmezlerden. Her görünümle uyumlu olan bu renk, yeni sezonda jel parlaklığıyla tazeleniyor

Safir Mavi

Koyu renklerin alternatifi asil mavi, bu sezon daha derin ve yoğun mücevher tonlarıyla tırnaklarınızda.

Flaş Beyaz

Beyazın yaz rengi olduğunu düşünenlerdenseniz bu kış renk paletinizi yenileyeceksiniz. Tırnaklarda ferah bir dokunuş için optik beyaz yeni favorimiz.

Pas Kırmızısı

Ateş kırmızısı yerini metalik dokulara bırakmışken, krem dokulu formülleri tercih edenlerin yeni hiti rustik bir havayla yenilenen pas kırmızısı.