2019 Makyaj Trendleri: 90’lara Geri Dönüş

Moda kendini tekrar eder ve yeniler derler, işte bunun kanıtı niteliğinde, buram buram 90’lar kokan, 2019 makyaj trendleri ile karşındayız!

Tıpkı moda trendlerinde olduğu gibi, makyaj trendlerinde de bir eskiye dönüş var. Eskiye dönüş derken, kendini yenileyen, çağa ayak uyduran ve modern uyarlamalardan bahsediyoruz. 2019 makyaj trendlerine şöyle bir baktığımıza, kahverengi dudakların, bronz tenin, mat fondötenlerin geri dönüşü ile 90’ların modern ve yenilenmiş halini iliklerimize kadar hissedeceğiz gibi görünüyor. Işte şimdi, seni de tıpkı bizim gibi bir makyaj tutkunu olarak, 2019 makyaj trendlerine birlikte göz atmaya davet ediyoruz!

Modern Mat Fondötenlerin Yılı: 2019

Mat görünümlü ten makyajları, 90’ların imzası niteliğinde fakat “mat fondöten” dediğimizde de kalın yapılı ve pudra pudra duran fondötenler tamamen 90’larda kaldı diyebiliriz. Artık devir “modern mat” devri. 2019’da makyaj çantamızda yer edinecek fondötenler artık yüksek kapatıcılıkta, asla ağırlık yapmayan ve mat bitiş sunan fondötenler. Yani öyle yoğun makyajlar yerine ikinci ten gibi duran ama kusurları da kapatan fondötenler var. Sen de mat ten makyajı trendini denemek istersen, L’Oréal Paris’in Infaillible 24H Matte fondötenini tercih edebilirsin.

Gloss ile Parlak Göz Makyajları

Parlak dudaklar tam 90’lar diyenleri görelim! Parlak dudak trendi geçen seneden beri popülerliğini sürdürürken, ayna parlaklığı şimdi de göz makyajlarına sıçradı. “Glossy göz makyajı” trendine nasıl ayak uydururum diye düşünüyorsan, bir adet dudak parlatıcın olması yeterli! L’Oréal Paris’in Color Riche Shine rujlarını far olarak uygulayabilir, eğer daha farlarını parlak bitişle uygulamak istersen de L’Oréal Paris Mucizevi Yağı karıştırarak kullanabilirsin!

90’lar Esintisi: Kahverengi Dudaklar

90’lara damga vuran diğer bir görünüm ise kahverengi rujlardı. 90’lardan kalma hangi fotoğrafa baksak, dikkatimizi çeken ilk şey kahverengi dudak makyajları oluyor. Neyse ki L’Oréal Paris’in çikolata kokulu kahverengi ruj serisi Les Chocolats imdadımıza yetişti. Eğer sen de kahverengi ruj trendini denemek istersen, 11 farklı rengi, ekstra kalıcı etkileri ve lezzetli çikolata kokularıyla bu likit mat rujları mutlaka makyaj çantana eklemelisin!

Kedi Gözler: Eyeliner Eskimeyen Bir Moda

Göz makyajında eyeliner, 2019 makyaj trendlerini ele geçirecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz yıl grafik formlarıyla dikkat çeken eyeliner makyajları, bu yıl da kedi gözü formunda. Çekici, feminen ve iddialı bir göz makyajı için, L’Oréal Paris’in Flash Cat Eye eyelinerını denemelisin! İncecik fırçası, kapağındaki kuyruk şablonu ile kusursuz bir eyeliner artık hiç de zor değil. Saniyeler içinde kedi gözü eyelinerına kavuşmak istersen, bu eyelinerı mutlaka denemelisin.

Yumuşak Geçişler: Bronzer ile Kontür

2019 makyaj trendleri arasında en ilgimizi çekenlerden birisi de yumuşak ve sıcak tonlarda yapılan kontür uygulaması oldu. Soğuk kontür tonları yerine bronzer ile yapılan kontür uygulamasına “Brontouring” adı veriliyor. Hem bronzer hem kontür işlemi aynı ürünle yapılarak daha sıcak ve yumuşak bir etki elde ediliyor. Bunun için de ideal bir ürün önerimiz var: L’Oréal Paris’in Back To Bronze bronzlaştırıcı pudrası, brontouring için birebir! Eğer stick formda ve kolay dağılan bir ürün tercih edersen de L’Oréal Paris Infaillible Shaping Stick fondötenin 210 Capuccino ve 220 Caramel renklerini tercih edebilirsin.

Kıvrık ve Belirgin Kirpikler

Doğal görünümlü, kıvrık ve belirgin kirpikler, 2019 makyaj trendleri arasında yerini şimdiden aldı bile. Kirpikleri kavrayarak kıvırına, hacim veren, aynı zamanda da yumuşak etkisi ile doğal bir etki veren L’Oréal Paris Paradise maskara, bu yıl yine ayaklarımızı yerden kesecek gibi görünüyor.

Cilt Bakımı ile Parlak Sağlıklı Cilt

Canlı, sağlıklı ve parlak cilt görünümleri 2019’un en önemli trendlerinden. Geçtiğimiz yılın sonlarında hayatımıza giren “Glass Skin” yani ayna etkili cilt görünümü, 2019’da varlığını daha da sağlamlaştıracak. Bunun için sana herhangi bir makyaj malzemesi önermeden, cilt bakımına yatırım yapmanı tavsiye ediyoruz. Yorgun görünümü gideren, cildin sağlıkla ışıldamasını sağlayan L’Oréal Paris Yorgunluk Karşıtı Şeker Peelingini düzenli kullanabilir, makyajına başlamadan önce de, doğal ve sağlıklı bir bitiş elde etmek için L’Oréal Paris Infaillible Magic Drops likit makyaj bazını kullanabilirsin!